Ponieważ to, co zrobiłam, nie nadaje się do działu "debiut fotograficzny", bo chociaż przedstawia ludzi z forum, to nie w formie fotki; nie nadaje się do działu "debiut plastyczny", bo po rysunku Fimbula już się tam nic nie odważę zaprezentować...
... zakładam sobie nowy temat o treści "Gdyby Matejko był Kosmaty"
PS - to są moje wyobrażenia o niektórych ludziach z forum, bo poza Marcinem, Dominiką i K.K. nie wiem, jak wyglądacie...
Pisać kto jest kto na rysunku? Czy bawimy się w zgadywanki?
jeszcze obiecany rysunek dla Admina:
i przewidywania, co się stanie, jak Admin ten rysunek zobaczy:
_________________ Kiedy zwieszasz nos na kwintę
Kto pomoże? Fimbulwinter!
tu jestem biała kartka papieru / oślepia mnie obrazami (MK)
Ha, ha, ha!!!!
Mróweczko, GENIALNE te rysunki! Ale się uśmiałam!!!! Podobieństwo Twojego 'rysunkowego' Admina do tego w realu wręcz idealne!!! Zaraz dostanę bana
Hmm..obstawiam, że chłopak z aureolką to nasz Moderator...a reszta...hmm..niech się zastanowię...czyżby zdjęcia cykał dark- viper, ew. modrzef?!Hmm...
Proszę o więcej takich rysunków - genialna odskocznia od rzeczywistości...
_________________ "Wielki to grzech nie umieć spostrzec własnego szczęścia..."
_________________ "Nie było mnie i teraz też nie jestem w stanie
stwierdzić wyraźnie, że wyraźnie jestem.
Ten samobójczy tydzień oto owocuje.
Ty zaprzyj jaźni się ze mną"
Dominika, podobieństwo rysunkowego Admina do pewnego Marcina z wydziału zamierzone. Bana dostaniemy wspólnie
Z aureolką jest Moderator (ta aureolka i rogi to efekt dyskusji w "debiucie fotograficznym" na temat sesji anielskiej i diabelskiej Fimbula).
Zdjęcia cykał dark_viper - i mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi - w końcu nie mam pojęcia, jak on wygląda...
A modrzef... hmmm... modrzef stoi pod modrzewiem... (ewentualnie odwrotnie ). Z kim? to już pewnie modrzef się domyśla future, jak trochę pogadamy i skojarzysz mi się z czymś charakterystycznym, to czemu nie? Tylko po prostu na razie sobie Ciebie nie wyobrażam... jeszcze...
modrzef, Ty sobie nawet nie zdajesz sprawy, jaki to stres, zobaczyć pod rysunkiem dla Ciebie Twojego posta :D:D... gdyby mi się wolniej ładowało forum, to by już tylko moje zwłoki mogły przeczytać Twoją odpowiedź :):)
pod modrzewia władowałam Ci Gośkę :):)... kojarzy mi się, że często z Tobą gada i dużo o Tobie wie, więc niech sobie posiedzi (postoi) pod modrzewiem...
btw - nie wiem, jak wyglądacie, tylko sobie Was tak wyobrażam
znalazlam siebie! na rys z adminem:P se sobie stoje w prawym dolnym rogu:P ino ze jo za autografami nie lotom:P
sesese
A ja to ten człowieczek, który siedzi po prawej stronie obok "pudełka"? W zasadzie jedyne, po czym mogę siebie rozpoznać to te okulary (który są moim "nieszczęściem" i poważną "skazą na urodzie" )... Jeżeli to rzeczywiście ja, to kim jest ta "księżna" stojąca naprzeciwko i zdająca się we mnie wpatrywać?
A tak serio mówiąc: ogromne gratulacje talentu rysowniczego oraz pomysłu!
K.K., brawo... co do tych okularów, to moim zdaniem wcale nie są dla Ciebie skazą na urodzie, też nie dlatego Cię narysowałam w okularach, żeby Ci dokuczyć... w końcu pamiętaj, że ja też noszę okulary... Po prostu chciałam Cię tam jakoś narysować... Mam nadzieję, że się nie obrazisz... miałam Ci dorysować piłkę do nogi, ale nie było gdzie ...Poza tym faceci w okularach na tym rysunku to są tacy z serii "ważniaków" , więc jesteś w doborowym towarzystwie Księżną Ci narysowałam, żeby Ci było miło, a w ogóle nie wiem, kto to może być... kiedy to rysowałam, to miałam na myśli pewną blond piękność, która jest zarejestrowana na forum. Ale się nie udziela, więc to niekoniecznie ona... może ktoś się w niej rozpozna?... To właściwie jedyna osoba na rysunku, która tak do końca nie ma przyporządkowania...
Talentu rysowniczego nie posiadam niestety, chciałabym narysować wiele rzeczy, które mi nie wychodzą... i to jest straszne ... ale skoro nie umiem rysować tak, jak bym chciała, to rysuję jak umiem
Aha - to pudełko to miała być skrzynka po ba(na)nach :D:D
future :D:D ale po zdjęcie z autografem Admina musisz się wybrać (jak powiesz, że nie chcesz, to Ci jeszcze bana zaserwuje, lepiej się nie przyznawaj...
Wszystko pięknie,ale gdzie ja jestem?!
A tak serio, to Mróweczko (przepraszam za taką spoufalałość! ) Talent masz, serio! Super sprawa te Twoje rysunki!!! Proszę (imy!) o więcej!!!
_________________ "Wielki to grzech nie umieć spostrzec własnego szczęścia..."
jo tyz nosza bryle.
(i jak bylach mlodo to godali zech dziobak:> a jo szkole olewalach.)
a warto isc po ta fotke?;> i czy autograf jakis ladny chociaz?;>
Dominika, Marcin Ci trzyma rękę na ramieniu ... siedzisz na pudle po ba(na)nach... przepraszam, ja inaczej Cię nie umiem narysować, a że nie widzę szczegółów (to nie w sensie dyskusji o okularach, ale o wadzie... sama nie wiem jakiej... że nie umiem przerysować odległości, szczegółów itp... może dlatego tak rysuję, a nie jak Fimbul... Dominika i future - mam dla Was następne rysunki (future, jak to Ty na dole u Admina, to musisz włosy zakręcić, bo Cię inaczej rysowałam )ale to za moment
future - fotka jak na rysunku... a autograf... bo ja wiem? To Ci musi chyba Admin odpowiedzieć ... ja się nie odważę, bo zaś na mnie nawrzeszczy
nie mow ze on tak wyglada:>>>>>>>>> bo przestane tu przychodzic:PP
heheeh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum